Montaza i demontaza gradjevinskih kranova nije lak ni jednostavan zadatak, ipak sa nasim najsavremenijim kranovima i dizalicama taj zadatak postaje rutina i brzo se zavrsava. BMD Kran Trans pored najsavremenijih kranova i dizalica ima i potpuno obucene radnike kako bi sve proteklo sto je brze moguce po  svim propisima zastite na radu, sasvim bezbedno i brzo! Sa nasim LIEBHERR kranovima montiranje i demontiranje kranova je postalo nikada brza i sigurnija opcija! Uverite se i sami – BMD Kran Trans !

BMD Kran Transpredstavlja veliki, neprekidno razvijajuci asortiman sofisticiranih proizvoda i usluga. Izuzetno praktican, iskusan i proveren inzenjering kao i dosledan visok nivo kvaliteta osiguravaju korisniku korist u svim oblastima proizvoda.

Kako za kupca tako i za njegove zahteve jasan je centar svakodnevnog poslovanja nase kompanije. Zahvaljujuci redovnoj optimizaciji procesa, novim procesima i najnovijim tehnickim znanjima BMD Kran Trans pruza visok kvalitet. BMD Kran Trans pridaju posebnu vrednost dobro servisiranom kupcu, kao i bezbednosti na licu mesta.

Montaza i demontaza gradjevinskih kranova – BMD Kran Trans