Liebherr Kranovi - Svestrani i ekonomicni, na sasijama za sve teretne LTM dizalice su pokretne cak i van tereta. Liebherr kompaktne dizalice takodje se odlikuju izuzetno kompaktnim dizajnom. Sa standardnim sasijama kamiona, dizalice montirane na LTF predstavljaju ekonomicnu alternativu nosivosti do 60 tona. Liebherr kranovi - dizalice impresioniraju svojom visokom sposobnoscu za voznju izvan puteva. Nas kran sa dizalicama nose i najteza opterecenja, ogromne radne visine i dosega.

BMD Kran Transpredstavlja veliki, neprekidno razvijajuci asortiman sofisticiranih proizvoda i usluga. Izuzetno praktican, iskusan i proveren inzenjering kao i dosledan visok nivo kvaliteta osiguravaju korisniku korist u svim oblastima proizvoda.

Kako za kupca tako i za njegove zahteve jasan je centar svakodnevnog poslovanja nase kompanije. Zahvaljujuci redovnoj optimizaciji procesa, novim procesima i najnovijim tehnickim znanjima BMD Kran Trans pruza visok kvalitet. BMD Kran Trans pridaju posebnu vrednost dobro servisiranom kupcu, kao i bezbednosti na licu mesta.