Vertikalni transport tereta je kljucan za uspeh visoke zgrade. BMD Kran Trans vam tu moze maksimalno pomoci koriscenjem nasih profesionalnih vozila i masina za vertikalni transport tereta.

BMD Kran Trans raspolaze sa velikim brojem profesionalnih gradjevinskih dizalica, kranova i transportnih vozila i drugih masina i sredstava za rad i transport. Ovo su samo neke od masina koje nasa kompanija koristi za rad.

Autodizalice

Nasa kompanija poseduje autodizalice nosivosti do 250 tona, poznatih svetskih marki kao sto je LIEBHERR koje opsluzuju profesionalni rukovaoci, ciji je osnovni cilj da maksimalno ispostuju vreme i potrebe narucioca. Osim toga, raspolazemo i svom dodatnom opremom i alatima za kacenje tereta, sto nam omogucava da obavljamo veoma slozene i specificne poslove.

Pokretne dizalice

Paleta pokretnih dizalica Libherr proteze se od modela od 35 tona do dizalica radne snage i nosivosti od 1200 tona. Brze pokretne dizalice za sve teretne i teleskopske dizalice montirane na kamione, kompaktne dizalice i dizalice sa teskim dizalicama. Duge dizalice, ogromni nosivi kapaciteti kratko vreme montaze i visoki komfor i bezbednosni standardi cine nase masine fleksibilnim i ekonomicnim.

Snaga i utovar

Nase fleksibilne pokretne dizalice karakterisu brzina u njihovim radnim procesima i brza operativna spremnost. Zbog svoje ekstremne kompaktnosti i mogucnosti da rasteze nosac, dizalica je idealan uredjaj za podizanje u najtezim prostorima i u najtezim uslovima. Jos jedna prednost dizalice za utovar je da ove pokretne dizalice mogu istovremeno da prevoze robu i utovare i istovare. Nase dizalice su jedno od najpopularnijih i najjacih dizalica na globalnom trzistu. Nase dizalice su rotirajuce i pokretne (mobilna gradjevinska dizalica) i moze biti izgradjena i spremna za upotrebu na gradilistu u rokerdnom vremenu. Takodje nasa kompanija radi na montazi i demontazi gradjevinskih kranova, transport i montaza transportnog sistema, postavljanje bindera za hale, visoka gradnja, montaza pogonskih stanica, montaza i podizanje stubova dalekovoda, montaze betonske asfaltne baze, rad sa fiksnom korpom, korpa za spustanje i podizanje. Na nasoj stranici sa