BMD Kran Trans je porodicna kompanija osnovana 21.07.2011 koja predstavlja nekoliko poslovnih podrucija koja se medjusobno usavrsavaju, dopunjuju i imaju snazan fokus ka nasim kupcima: trasnportna tehnologija i dizalice s jedne strane i konstrukcija, montaza i transport sa druge strane. BMD Kran Trans decenijama uspesno pozicionirao na trzistu kao pruzalac kompletne usluge na ovim prostorima. Svaki od nasih zaposlenih se usavrsava svakim danom jer nas cilj je da budem jos bolji!

Podrucija nasih zaposlenih su kao i nasa servisna podrucja - uspeh nase kompanije u velikoj meri je posledica individualnosti i kreativnosti nasih zaposlenih. 

Da bi smo zaista mogli da podnesemo svaki projekat, nudimo proverenu kombinaciju tehnologije i znanja. Sa nasim oblastima transporta, montaze i dizanja, imamo savrseno resenje za svaki zadatak koliko god on bio tezak. 

Kvalitet je za nas ispunjavanje zahteva nasih kupaca i samim tim osnovni uslov za nas svakodnevni rad. Fokus nasih napora je takodje bezbednost i zdravlje nasih zaposlenih, kao i zastita prirodnih resursa i zivotne sredine.

Pouzdanost i fleksibilnost, svestranost i stalna poboljsanja performansi kljucne su poslovne karakteristike nase kompanije. To rade i sprovode svi zaposleni. Kvalitet nasih usluga se stalno povecava zahvaljujuci trajnom preusmeravanju i koriscenju najsavremenije tehnologije. Pravovremena obrada naloga za nas ima veliki znacaj i to je dodatni garant poverenja i zadovoljstva nasih kupaca.

Preduzece BMD Kran-Trans osnovano 21.07.2011 godine kao porodicna firma I bavi se: prevozom vangabaritnog tereta, vertikalnim transportom tereta autodizalicama I telehenderima. Preduzece ima 8 zaposlenih radnika.

Nasa kompanija BMD Kran Trans je firma koja posluje sirom Srbije i regiona. Mi smo profesionalni partneri za velike medjunarodne igrace, lokalne programere i izvodjace. 

Ako vas zanima kako mozemo pomoci vasoj kompaniji mozete nas kontaktirati. Za svu vrstu pitanja i dodatnih informacija mozete da nas kontaktirate putem emaila ili putem telefona.